Zdrowe menu dzieci – Biała bułeczka czy grahamka? Czyli co dobrego drzemie w pełnym ziarnie i czy białe pieczywo naprawdę jest takie złe? Przeprowadzone w 2010-2011 r. badania dotyczące żywienia dzieci w wieku 1-3 w Pol
Informacja dla mediówOddaj krew i uratuj życie, a kawa od Green Caffè Nero w prezencieWarszawa, 25 stycznia 2021 rokuPandemia to okres, kiedy mniej osób odwiedza centra krwiodawstwa i krwiolecznictwa, podczas gdy w szpitalach po
Warszawa, 08.10.2020niedziela 10 października to Światowy Dzień Zdrowia PsychicznegoPowiedz #bomisiechce z paraolimpijczykiem Wojciechem Makowskim. Jest tyle powodów, by działaćJuż w najbliższą sobotę obchodzimy Światow
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 18 kwietnia 2018 r.Kleszcze – jak skutecznie chronić siebie i swoich najbliższych?Słońce, wyższe temperatury, lekkie ubrania i aktywność fizyczna na łonie natury… W taki sposób możemy sc
Informacja prasowa9 kwietnia 2018, WarszawaPrzyszła wiosna, za chwilę z dna szafy wyjmiemy zwiewne sukienki i krótkie spodenki, które odkryją nasze niedoskonałości. Jak pozbyć się dodatkowych kilogramów po długiej zimie?
Informacja prasowa, maj 2018Uśmiechamy się do innych, ale też do siebie. Bo wiemy, że uśmiech to nasza wizytówka i źródło dobrej energii. Potrafi rozbroić niemal każdą stresującą sytuację, ułatwia nawiązywanie kontakt
PORADNIK KIBICA – jak dbać o gardło, by starczyło sił do końca Mundialu? Mundial to jedna z najważniejszych imprez sportowych, którą pasjonują się kibice na całym świecie. Nasza drużyna również weźmie w nim udział,
Seniorzy uczą cierpliwościo odkrywaniu siebie w dojrzałym wiekuPani Barbara skończyła 65 lat, jako opiekun seniora pracuje od roku. Tęskniła za podróżowaniem, a skromna emerytura nie wystarczała na przyjemności. Za namową
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 28 sierpnia 2018Pajączki, żylaki, uczucie ciężkich nóg czy obrzęki – to problemy, z którymi musi się mierzyć wiele przyszłych mam. Latem, ze względu na wysokie temperatury, objawy przybierają
5 ciekawostek na temat lodów, o których niewiele osób ma pojęcieZima powoli zbliża się ku końcowi, a wyższe temperatury sprawiają, że z chęcią będziemy sięgać po chłodne desery. Lody tworzone są od tysięcy lat, a mil